ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/10/2014 | 11:56 | מאת: שי

שלום . אני סובל מצרבות מזה 8 חודשים ומטופל בקונטרולוק.יש הקלה חלקית בצרבות אבל ב-3 החודשים האחרונים התחלתי לסבול גם מליחה רבה בגרון 24 שעות ביממה שגורמת לכאב גרון שמקרין לאוזניים ומהווה מטרד קשה ופוגע באיכות החיים והקונטרולוק לא עוזר . בדיקת גסטרוסקופיה תקינה . רופא גסטרו אומר לי שזה שייך לרופא א.א.ג ורופא א.א.ג אומר לי שזה שייך לגסטרו .מה יכול לגרום לליחה בגרון ?רופאת א.א.ג נתנה לי תרסיס לאף שלא עוזר האם יש קשר בין ליחה בגרון לאף ולרירית בנחיריים ולכאב אוזניים ?האם זה קשור לצרבות או לבעייה באוזניים /גרון ,מה עוד יכול להיות גורם לליחה בגרון ואיך מטפלים בזה? תודה .

יש קשר ל REFLUX שיש לך. הבעיה הינה בהחלט בשל בעיה במערכת העיכול עם השלכה לגרון. יש צורך בטיפול - ברור ומעקב - של גסטרואנטרולוג. יש צורך בשינויי הרגלים על מנת להפחית את ה REFLUX וטיפול תרופתי להפחתת החומציות שתהיה במה שעולה - ה REFLUX.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר