דלקת בסינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

22/09/2014 | 09:51 | מאת: רחלי

בוקר טוב מיום שישי מטופלת בקלארינס עקב דלקת בסינוסים וכאבי ראש שיש לי כנראה מהסינוסים היום בבוקר קמתי עם סחרחורות בקושי יכולה לעמוד זה יכול להיות בגלל הכדורים ואם אני אפסיק אותם כעת למרות שאני צריכה לשתות אותם שבעה ימים ועברו רק שלושה ימים ועוד שאלה אם אפשר האם ניתן לקחת סטונרון עם הקלארינס כי בעברי הייתי שותה אותם עקב סחרחורות תודה רבה

שנה טובה! אני מניח שנימצא פתרון למצוקה בכל אופן באם לא פניה לרופא רצויה. התרופות אינן מתנגשות זו בזו וסביר שהסחרחרת לא מהסינוסיטיס.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר