ציסטה/פוליפ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/09/2014 | 15:46 | מאת: מטח

שלום רב, האם יש הבדל בין ציסטה לפוליפ בשפה הרפואית? במקרה זה אחרי חודשים של ביקור אצל רופא אא"ג עקב דימום והפרשות באוזן, הפנו את נכדתי לנתוח לא פשוט, כך נאמר, באוזן בגלל ציסטה די גדולה. הייתי רוצה אם אפשר להרחיב את מה שניתן בנושא. תודה.

ציסטה הינה ממצא גידולי המכיל נוזל. פוליפ הינו גידול המכיל תאים. במקום לנסות ולהבין באופן אוטודידקטי שעלול לבלבל ולא ממש להועיל אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולקבל הסבר פשוט, ברור וספציפי לגבי מושא הדאגה שלך ולא הסבר תאורטי לא עניני. שנה טובה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר