תחושה של יובש נוראי בגרון מלווה בהרגשה כללית רעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

10/08/2014 | 22:02 | מאת: אתי

שלום, בת 39 כבר שבוע ימים שחשה ביובש נוראי בגרון מלווה בחולשה בחילות והרגשה כללית רעה. יש לציין שסובלת מרפלוקס ונוטלת נקסיום 40 מ"ג פעם ביום היום בבדיקה אצל אף אוזן אבחן אודן משמעותי ברירית האריתנואידים ונתן לי זינט 250 מ"ג פעמיים ביום לשבוע... האם האנטיביוטיקה אמורה לפתור את בעיית היובש שזה בגדול מה שמפריע לי ? והאם היובש קשור לטיפול התרופתי או לריפלוקס תודה מראש

הזינאט הינה אנטיביוטיקה שנועד לעזור לגוף בעת זיהום. באם אכן האבחנה של הרופא היתה זיהום אכן האנטיביוטיקה הזו אמורה לעזור. לציין מינון של 250 מ"ג בדרך כלל הינו נמוך מידי לאדם בוגר ממוצע במשקל.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר