ניתוח הסרת יבלות במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

26/07/2014 | 18:11 | מאת: אלינור

שלום, עברתי ביום שלישי ניתוח הסרת יבלות במיתרי הקול כולל ביופסיה, ויש לי ביקורת אצל המנתח ביום שלישי הקרוב. כמובן שקיבלתי הנחייה לא לדבר אבל יש תופעה שמאוד מדאיגה אותי שאין לי אפשרות להוציא בכלל קול, האם זה הגיוני? ואם כן תוך כמה זמן אמור לחזור הקול. אודה לתשובתכם

לא ברור היקף הניתוח - אבל באם אין בעיה בנשימה - ניתן לחכות - להבדק - ולשאול לגבי הממצאים את שניתח אותך. במידה וקושי בנשימה - יש לפנות מיד לחדר מייון.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר