תיקון מחיצה באף ואסטתיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/07/2014 | 13:25 | מאת: טל

אני בת 39 סובלת ממחיצה שבורה באף מילדות ובשנים האחרונות גם מבעיות מפרקיות בלסת. שמתי לב עם השנים אני מתקשה לנשום דרך האף במיוחד בלילה ונוצר מצב שאני נועלת את הלסת מתוך מאמץ נשימתי. א. האם יש קשר נכון בין השניים? ב. האם תיקון מחיצה באף יקל עליי וישחרר אותי מנעילת הלסת בלילה? ג. האם ניתן לבצע תיקון מחיצה באף ויישור האף (יש לי גבעה מציקה) באותו ניתוח? ד. איך אני בוחרת מנתח אף? מאיפה משיגה המלצות? מציינת שאני חברה במבי שלי. אשמח לתשובה מקיפה. תודה רבה

א - לא ב - לא - ראי א ג - בעקרון כן - להתיעץ עם המנתח ד - לברר בסביבה הקרובה. ניתוחים אסטטיים אינם מבוצעים בדרך כלל דרך קופות החולים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר