תוצאות בדיקת C.T

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

04/06/2014 | 15:09 | מאת: מאיר

בבדיקת סי.טי שעשיתי אובחן אצלי: "עיבוי רירית בסינוסים המקסילרים והאתמואידלים דו"צ. חסר בקירות המיאדליים של הסינוסים המקסילרים דו"צ? חוסר התפתחות של הסינוס הפרונטלי הימני. ננצאים במערות הפנים כמתואר,היכולים להסביר כאבי ראש." ברצוני לציין שעברת פעמים ניתוחים להסרת פולפים באף. האם אתם יכולים להסביר לי את משמעות המימצאים ואיזה טיפולים עלי לקבל תרופות? ניתוח? בתודה לתשובה מאיר

ממצאים מתאימים למחלה כרונית בסינוסים ומראים את השינוים שחלו בעקבות הניתוח שעברת. לגבי צורך בטיפול נוסף - ניתוחי או אחר - ההחלטה היננה בעקרון על סמך הקליניקה ולא רק לפי ה CT. לפיכך בדיקת רופא אאג קריטית לגבי ההחלטה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר