לשון לבנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/05/2014 | 14:00 | מאת: יובל

בן 20.לא מעשן.לפני חודשיים אובחנתי עם קנדידה בלשון וטופלתי נגדה,לאורך חודשיים אלו היה לי לשון לבנה.אין שינוי בלשון הלבנה ואילו בבדיקת משטח נמצא אי צמיחת שמרים(בדיקה בוצעה לפני שבוע וחצי) בנוסף יש לי בלוטה אדומה נפוחה בצד הלשון האחורי(לכיוון הגרון),הרופא אמר שיכול להיות שמדובר בבלוטת טעם שהתנפחה מעט.אין גירוי של הלשון פרט ליובש קל.ללא כאב.הרגשה כללית טובה. יש לציין שהלשון הלבנה לא הייתה כך.זה התחיל כנקודה לבנה שהתפשתה לחלק האחורי,כל זה קרה לאחר טיפול באנטיביוטיקה נגד אקנה. השאלה שלי האם יכול להיות מדובר במשהו מסוכן?סרטן הלשון?זיהום כלשהו?

ראה תשובתי לך לפני כ12 יום. תאורטית כל האפשרויות יכולות להתקיים. סביר להניח שמדובר בבעיה פשוטה ששווה להבדק לקבל תשובה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר