שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

30/04/2014 | 11:49 | מאת: שמואל

שלום רב בני בן חודשיים, בבדיקה גילו פוליפ באוזן אשר יוצאת מדופן בעלה עליון -אחורי ומדיאלית- לאחר ניקור התכווץ בגודלו. (זה לפי מכתבו של הרופא).זה לאחר שהתלבטו כשבוע אם זה דלקת של התופית או פוליפ.. הבן קיבל כשבוע רוצפין דרך הוריד , כרגע ללא חום , והרבה פחות באי שקט. א.רציתי לדעת מה זה אומר פוליפ ? ב.האם זה מסוכן? ג.כרגע הילד מרגיש טוב, האם צריך לעשות עוד משהו? ד. האם זה משו שיכול לעבור מאליו ללא התערבות נוספת? תודה על עזרתך פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

הפוליפ יכול להיות ממספר מקורות וממספר גורמים ולכן התלבטו הרופאים המטפלים. יכול להיות תוצאה של דלקת למשל. מתחייב מעקב!!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר