כריתת ציסטה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/04/2014 | 20:23 | מאת: מתן

חג שמח, יום שישי האחרון עברתי ניתוח כריתת ציסטה ברנכיאלית בצד שמאל באזור התת לסתי הציסטה הייתה בגודל 5-6 ס"מ תחת הרדמה מלאה. ברוך השם הניתוח עבר בהצלחה ואחרי אשפוז אחד של לילה הורידו לי את הנקז ושוחררתי הביתה. כשהגעתי הביתה התחילו לי כאבים בגרון כאשר אני בולע, קשה לי לבלוע אפילו מים ממש תחושה כמו דלקת גרון האם זה הגיוני לאחר ניתוח כזה? דבר נוסף אני מרגיש לחץ באזור שמאל איפה שהציסטה הייתה ולחץ באוזן שמאל האם גם זה תקין לאחר ניתוח כזה? חשוב לציין שהצלקת נראית טוב ואין סימן לזיהום למעט הכאבים שציינתי למעלה. אני בן 24 בריא בדרך כלל. שאלה נוספת, לאחר ניתוח כזה כמה זמן החלמה משוער? והאם יש הגבלות לאחר הניתוח. ? תודה

תלונות מתאימות למצב אחרי ניתוח. חשוב - נא לדבר עם הרופא המנתח.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר