התיעצות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/03/2014 | 18:11 | מאת: מרים נוח

עברתי ניתוח פרוטיס לפני ארבעה חודשים באזור האוזן ב"ה הגידול שפיר אך מאז חלה ירידה בשמיעה באופן משמעותי . א- האם יש קשר לניתוח ? ב- יש לי זימון לרופא שמיעה איזה בדיקות אני אמורה לבצע לפני .על מנת שהביקור יהיה משמעותי ג-בדיקת שמיעה אחרונה בוצעה לפני חודשיים הירידה בשמיעה 70 דציבלים .מיותר לציין שזה מאד מפריע במיחד כשעובדים בתקשורת עם ילדים ומבוגרים האם אני צריכה לפנות לרופא תעסוקתי ?או שיש לכם עצה נוספת שתעזור לי תודה

לא חושב שיש קשר עם הניתוח. לדבריך יש לקות שמיעה משמעותית ביור - כדי 70 דציבל! יש מקום לשקול שיקום שמיעה = שימוש במכשירי שמיעה.

27/03/2014 | 07:01 | מאת: מרים נוח

שלום רציתי להתייחס לתגובתך ראשית לפני הניתוח ביצעתי בדיקת שמיעה והתוצאות תקינות מדוע הירידה בשמיעה היא דווקא אחרי הניתוח ?

27/03/2014 | 07:01 | מאת: מרים נוח

שלום רציתי להתייחס לתגובתך ראשית לפני הניתוח ביצעתי בדיקת שמיעה והתוצאות תקינות מדוע הירידה בשמיעה היא דווקא אחרי הניתוח ?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר