עייפות וכחכוח בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/03/2014 | 21:54 | מאת: רפי

שלום ד"ר, לאחר שסבלתי משיעול כרוני למשך תקופה, הומלך לי טיפול באומפרדקס (ללא בדיקות, בהתאם לסימפ'). נטלתי את התרופה למשך 7 חודשים. בהמלצת הרופא הפסקתי לקחת את הטיפול, והשיעול אכן לא חזר. עם זאת לאחר שהפסקתי לקחת את התרופה גיליתי שאני סובל בעייפות במיתר הקול לאחר דיבור ומידי פעם קיים הצורך לכחכח. שאלתי היא האם הסיבה לכך היא בהכרח ריפלוקס? או האם קיימות אופציות אחרות? תודה רבה

חשובה אבחנה על ידי רופא אאג - על פי הסתכלות במיתרים עצמם! רק כך יהיה ניתן לתת לך תשובה - או הסבר.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר