דימום מאסיבי מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/02/2014 | 18:06 | מאת: argamon

שלום לכם: אני בגיל 63 ובגלל בעיות רפואיות אני צריך לקחת אספירין 100 מיליגרם, אומניק אוקאס 0.4 וגם נורמלול 25 מיליגרם. אני "מרמה" ולוקח את כל הנ"ל פעם ביומיים בערך במצב של כל יום תרופה אחרת ולא תרופות שונות בבת אחת. אספירין אני לוקח כשנה וחצי ולא היו בעיות. לפני כשבוע הופיע פעמיים דימום מהאף בחור הימני, קל יחסית ,שהצלחתי להפסיק מהר. רופא א.א.ג עשה לי צריבה. מספר ימים אחרי הצריבה היו עוד דימומים אבל הרופא אמר שהמצב באף בסדר ואסור להתאמץ. היום הופיע לפתע דימום מאסיבי מאד שזרם גם בחור השני ולגרון. המצב היה כך כרבע שעה עד שהפסקתי אותו. יש לי הפנייה דחופה בלי תור לרופא שלי שיהיה רק ביום ראשון. השאלה שלי עד שאראה את הרופא מה לדעתכם הסיבה ומה לעשות הלאה? אני חושש לקחת מעכשיו אספירין. בתודה לתשובתכם

בהמשך דימום - תפנה לח מיון

25/02/2014 | 16:22 | מאת: argamon

תשובה נפלאה ומהממת. יצא לך אפילו חרוז: "בהמשך דימום - תפנה לח מיון" ממש תשובה נפלאה. לתומי חשבתי שאני לא אמור לעשות כלום בדימום מאסיבי ולהמשיך להידמם בלי סוף. לא הייתי מעלה על דעתי לפנות לעזרה בלי הייעוץ הנפלא שלך. תודה לך על חוסר הסבר מינימלי לסיבה אפשרית לבעיה. בהחלט אדע לשאול אותך כאן בפעם אחרת כדי ללקבל אפס מידע מפתיע באיכותו.בהחלט היה שווה להמתין 3 ימים לשובה ללא תשובה שלך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר