דלקת שקדים חוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/02/2014 | 16:08 | מאת: חגית

שלום, בפעם השנייה בחיי חליתי בדלקת שקדים(אנגינה), זאת לאחר שהפעם הראשונה היתה ממש לפני חודש. 1. האם אני צריכה לפעול בנושא או לחכות שזה יקרה שוב? המחלה עצמה ממש קשה חום גבוה מאוד ובחיים לא הגעתי למצבים כטלו. 2. אני אמא לתינוק, יכול להיות שהוא מביא איתו חיידקים מהגן ולכן זה קורה כעת? 3. כשאני מרגישה את הגרון מעקצץ האם יש דרך שאני יכולה למנוע מדלקת השקדים להתפרץ? תודה רבה:)

תרבית לגרון - אנטיביוטיקה בהתאמה - 4-5 ימיםצלאחר סיומה - לחזר על התרבית. במידה וחזרה שלישית - משטח גרון לכל בני המשפחה לחפש את הנשא המדביק אותך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר