אוזן סתומה וצפצוף אין סופי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/02/2014 | 21:16 | מאת: שי

ערב טוב, ביום שני האחרון הגעתי לרופאת המשפחה עקב כאב אוזן חריף בצד שמאל.היא איבחנה דלקת חריפה ונתנה לי מוקסיויט 500 מ"ג למשך שבוע-3 פעמים ביום,וגם 2 טיפות אנסתטיק 3 פעמים ביום.הכאבים חלפו להם בזכות הטיפול אבל כבר כמה ימים שהאוזן סתומה ואני שומע מין צפצוף שלא מפסיק.איך אפשר להפסיק את המטרד הזה ?

באם הכל על רקע של דלקת אוזן תיכונה - בדרך כלל יסתדר אחרי נסיגת הדלקת וספיגת הנוזלים מהאוזן התיכונה. באם אין החלמה - לפנות לבדיקת הרופאה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר