סיוט מתמשך- ורטיגו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/02/2014 | 19:14 | מאת: עדי

שלום, חייבת יעוץ בהקדם. מזה כחודש סובלת מסחרחורתת שאיננה סיבובית אלא תחושה של "נדנוד". הכל התחיל בצוואר תפוס שטופל באמצעות כדורים ויום בהיר אחד זה קרה. הייתי אצלי אף אוזן גרון שעשה לי טיפול תנוחתי 3 פעמים שעזר נקודית למספר ימים אבל הסחרחורת חזרה. במקביל, הופנתי לאורטפד שהפנה אותי לפזיוטרפיה לצואר.במקביל אני מנסה גם כירופרקטיה. אני ממש מיואשת גם הכדורים כבר לא עוזרים ולא ברור לי אם אני עושה את הדבר הנכון כדי לטפל במחלה הזאת. לאן עליי לפנות? מה לעשות? מתי זה יעבור לי? אני ממש מתוסכלת לא ישנה ולא אוכלת. זה פשוט נורא!

בדיקת אאג נוספת - התיעצות ובדיקת נוירולוג. במידה ויש אבחנה ניתן לתכנן טיפול. במידה ואין ממצאים ברורים והבעיה מתמשכת - יש מקום לביצוע בדיקות כדוגמאת - בדיקת שמיעה BERA והדמיה (MRI) .

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר