שאלה לגבי הסרת נגע מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/01/2014 | 23:39 | מאת: לירון

הייתי אצל רופא אף אוזן גרון במרפאת חוץ בבית חולים ונאמר לי שיש לי נגע בנחיר ימין בשל וירוס הפפילומה וכי צריך להוריד אותו בניתוח. מדובר בניתוח קל עם הרדמה מקומית אולם נאמר לי שאני צריכה לעשות בדיקות דם לפני ולבוא לטרום ניתוח ולאחר מכן לניתוח עצמו, כל זאת עם תורים ארוכים... האם יש רופאים פרטיים של אף אוזן גרון שמבצעים הליך זה באופן פרטי עם החזר מלא או פרטי מקופת חולים מכבי (מבוטחת במגן זהב) מבלי שאצטרך לעבור את כל הפרוצדורות האלו?

הניתוח צריך להתבצע בבי"ח - כלומר בחדר ניתוח כניראה. באם התורים ארוכים במערכת הציבורית - ובדיקת דם מין הסתם איננה המעכבת - בעקרון את יכולה לפנות לכל רופא אאג שמנתח וברר את התנאים ( - זמינות וכו').

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר