לרופא כאבים עזים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

30/12/2013 | 15:01 | מאת: שירה

לרופא אני אובחנתי על ידי הרופא שטיפל בי בבולוס מרינגיטיס כפי שכבר אתה יודע כמו כן אתמול נבדקתי שוב על ידי רופא אאג שאמר שאין לי כלום והכאבים נובעים מהקרנה של מפרק הלסת חשוב לי לציין שפרופסור בדק את המפרק והכל תקין אתמול הרופא התווכח איתי שאני טועה ושאין דלקת של עור התוף אני חושבת שהוא זה שטועה כי הכל תקין במפרק הלסת אני לוקחת אופלגין ולא עוזר לי נגד כאבים אני שמה טיפות וכואב לי ביחד עם הטיפות אני כבר עובדת עצות אני ממתינה לעוד חוות דעת מפרופסור אחר ביום רביעי הקרוב אם במקרה והפגישה תבוטל האם אני יאלץ ללכת למוקד של הקופה? מה יעשו לי במוקד במקרה זה? תודה רבה

בולוס מירינגיטיס הינה דלקת שרואים - פיזית - בבדיקת האוזן - באם רופא לא ראה - אז אין! קשה מאוד ל"פספס" אבחנה כזו.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר