רפלוקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/12/2013 | 18:29 | מאת: גלי

שלום רב, בעקבות גירוי הוושטי נוצר אצלי רפלוקס. רופאת משפחה נתנה לי אומפרדקס כדור אחד ליום שהפחית את תחושת השריפה והלחץ בחזה. אחרי שבוע של נטילת אומפרדקס, עדיין סובלת מתופעות של תחושת גוש בגרון (שבאה והולכת) וצריבה קלה מאד בוושט למטה (שבאה והולכת). שאלתי היא: תוך כמה זמן הוושט חוזרת לעצמה? ושנית, האם אין צורך לקחת 2 אומפדרקס ביום? תודה רבה.

לא נכון! הגירוי הוישטי נוצר בשל הרפלוקס שהינו תולדה של בעיה במערכת העיכול העליונה - דוגמאת בקע סרעפתי. נא לפנות לרופא מערכת עיכול - גסטרואנטרולוג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר