בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/11/2013 | 15:15 | מאת: יקיר

שלום אני מנסה לברר סימפטומים של בעיות שמיעה ואוזניים. מגיל 3 אני סובל מבעיות אוזניים עם הפרשות מוגלתיות מאוזן אחת. בגיל 8 לאחר שאילו לא פסקו עברתי ניתוח מסטואדיקטומי להבנתי עם שיוף של איזה עצם האוזן עם הרחבת התעלה,ישנה ירידה שמיעה חזקה נדרש למכשיר שמיעה. השאלה הנשאלת היא תופעות של כמו רפלקסים בפנים ובצוור כאילו שמשהו מתכווץ לשניה או שניים, הכיווץ בפנים ולאורך הצוור בצד של האוזן הבעיתית. התופעה חוזרת על עצמה הרבה פעמים ביום , לאורך המון שנים (אני בן 20). השאלה האם יש קשר לרפלקסים ולבעיה באוזן (לאורך כל השנים וגם היום ישנה הפרשה מוגלתית קבועה ). בבקשה עזרתך בנושא. תודה

יתכן ויש מעורבות של עצב הפנים. חשוב מאוד לפנות לבדיקת רופא אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר