תוצאות us

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

27/11/2013 | 10:39 | מאת: ורד

בוקר טוב אשמח לקבל הסבר על התוצאות.להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד בלוטת מגן +צוואר: 1.3 ס"מ, x 1.0 x 4.4 : אונה ימנית: בגודל 1.1 ס"מ, x 1.4 x 3.4 : אונה שמאלית: בגודל בשתי האונות מרקם בלתי הומוגני. ללא ממצא פוקלי ועם קליטה מוגברת דיפוסית בדופלר צבע. איסטמוס - עדין מאוד. בלוטות רוק – תת לסתיות תקינות , מלבד קשרי לימפה זעירים בבלוטת הפרוטיס משמאל עד קוטר כ- 6 מ"מ, ומימין עד קוטר כ 6.5- מ"מ. 0.5 ס"מ, ובתחנה 4 קשרים נוספים עד * בלוטות לימפה – מימין- תת לסתית, קשר בגודל כ 1.8- 0.4 ס"מ. * מימדים כ- 1.6 שינויים בבלוטת התריס היכולים להצביע על תהליך דלקתי מסוג תירואידיטיס עם לימפואדנופתיה תגובתית מימין.

לפי הנתונים המוגבלים לבדקת ה US - כמו שכתוב - מתאים לדלקת בבלוטה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר