נקב בעור התוף בעקבות צלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

30/10/2013 | 18:10 | מאת: ורדית

שלום רב, במהלך ההעמקה בצלילת מיכלים בקפריסין ב 24/10/13, חוה בעלי (בן 47) פרפורציה בעור התף. טופל באנטיביוטיקה מסוג Medoceprin 500mg פעמיים ביום למשך חמישה ימים. הרופא הקפריסאי זיהה נקב קטן ממורכז והמליץ על ביצוע patch, כדי לזרז החלמת המקום. אבקש לדעת האם ביצוע patch מקובל במקומותינו ומהי מידת יעילותו? וכן מהם הסיכויים שהנקב ייסגר מעצמו ובעיקר- תוך כמה זמן? משום שקבענו מבעוד מועד שבוע צלילות בסוף ינואר 2014. דבר נוסף ברשותך, אם הנקב נסגר מעצמו, האם המקום יהיה חזק כשהיה או שהאוזן תהיה מועדת לפורענות...? תודה מראש, ורדית

התלאי רלוונטי באם נעשה מיד. לגבי העתיד - ? ממליץ מעקב אחר הנקב ולפי התוצאות - ניתן יהיה לתת תשובה ענינית.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר