אוסטאומה באזור האתמואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/10/2013 | 20:13 | מאת: תמר

אני סובלת מכאבית באזור גשר האף, בעיקר בצד הימני המקרין לפעמים לרקה וגורם לעייפות בעין ימין. הכאב היה מורגש עד עכשין בעיקר בבוקר כשהתעוררתי משינה. לאחרונה הכאב הוא לאורך היום. בבדיקת סי טי נמצא אוסטואמה זעירה באזור האתמואידים, סמוכה לפרונטלי הימני , צמודה לאורביטה. אני מבקשת לדעת את משמעות הממצא, מה הטיפול ומה הסיכונים

צריך לבדוק אותך ולראות ה CT - אבל בעקרון מדובר כניראה בגידול שפיר - כניראה חסר משמעות כל שהיא.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר