כאב לא מוסבר משני צידי הגרון שמקרין לכל איזור הראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/09/2013 | 23:12 | מאת: נטע

שלום ד"ר צינמון, מזה מס' ימים אני סובלת מכאבים מוזרים, תחילה חשבתי שמדובר בכאב ראש אבל מהר מאוד הבנתי שהכאב בא מאיזור הגרון\צוואר, בערך מתחת לשקדים (שלא נפוחים)כאבואי נוחות תמידית שמלווים בתחושת מחנק קלה וכאב חד שמקרין בין היתר לאיזור העיינים, הרכות והאוזניים (מסביב לאוזניים) עם כל תזוזה של הראש. יש בי חשד שמדובר בלימפות. אודה על חו"ד לפני כניסת יום הכיפורים (לא בטוחה שאוכל לצום במצב כזה :( ) והמלצה לגבי המשך בירור. תודה וגמר חתימה טובה :)

מקווה שאת מרגישה טוב יותר - במידה ולא - ממליץ בדיקת רופא - בריאות!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר