ליחה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/09/2013 | 14:34 | מאת: לואי

שלום רב. אני סובלת מנזלת אחורית מסינוסיטיס כרוני (+ פוליפ בצד אחד של האף). כל בוקר ליחה מרובה בגרון. משתמשת באבאמיס שעזר קצת בעבר וכעת אין ממש השפעה. הגרון מאד מגורה מהליחה וכבר התחילו להתקע לי חתיכות אוכל. אתמול הסתכלתי בגרון עם פנס ושמתי לב שהחלק האחרון של הלשון ממש לבן. (אין גירוד או משהו) האם זה נגרם בגלל הליחה? האם יש לשפשף את הלשון ועם מה? בנוסף האם מומלץ לעשות שטיפות במי מלח, אן שזה מגרה את הגרון יותר? מה לגבי סודה לשתיה, האם עוזר? תודה רבה ושנה טובה

מי מלח מצויין - מדוע אינך שוקל ניתוח לאף ולסינוסים ולגמר את הענין? - ממליץ מאוד לבדק מה בדיוק הענין עם רופא אאג שנה טובה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר