צלילה..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

22/07/2013 | 16:54 | מאת: עידן

אהלן, אני אחרי איבוד שמיעה פתאומי שהתרחש לפני כחודש וחצי.. לא מוגדר כ sudden sensonureal hearing loss בגלל שהירידה הייתה רק בתדר אחד ולא בשלושה עוקבים.. כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב, ללא טינטונים ומרגיש שהשמיעה בתדר הגבוה משתפרת. השאלה שלי, האם לאור העובדה שאין בעיה או פגיעה בעור התוף אני יכול לצלול?

אם אכן הסיבה ללקות השמיעה - ורצויה בדיקת BERA ושמיעה עדכנית - איננה האוזן התיכונה - לא צפוייה כל בעיה בצלילה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר