רעשים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

11/07/2013 | 23:51 | מאת: אורלי

אני בת 45 , לפני שנתיים עברתי תקופה מאד קשה בחיים של מתחים, חוסר שינה ועצבנות ועקב כך התחלתי לסבול מהתקפים של סחרחורות וטינטון חזק באוזניים מלווה בתחושות בחילה.עשיתי mri תעלות שמע ומוח, אבל לא נמצא משהו חריג.אחרי שנה וחצי שזה היה המצב היומיומי, לאט הפסיקו ההתקפים והיתה לי תקופה של חצי שנה ללא טינטונים וסחרחורות. בימים האחרונים חזרו לי הרעשים באוזנים במשך כל היום, רעשים חזקים ומאד מטרידים(כמו מקדחה בתוך הראש) יחד עם זה אני שומעת קולות לא בצורה חדה אלא עם זמזום קל.אני גננת בגן ילדים והרעש בגן מקשה עליי ואני מותשת נפשית ופיזית בסוף יום העבודה. אני מאד מודאגת. למי עליי לפנות? זה מצב שנמשך כבר שנתיים ואני לא יודעת במי להיעזר. האם יש איזשהו תחום רפואי המטפל בבעיות מהסוג הזה?

ברור אאג - כולל בדיקת שמיעה BERA MRI וכמובן בדיקה גופנית. לאחר מכן טיפול במרפאת טינטון - יש כאלו כחלק ממרפאות אאג בבתי החולים או דר' יהב http://www.tintun.org.il/

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר