בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/05/2013 | 23:13 | מאת: lee

שלום אני בת 35 ובלוטת המגן שלי הולכת וגדלה היא הגיעה לכמעט 3 ס"מ מבדיקה באולטראסאוונד . בדיקות הדם מראות שהבלוטה תקינה ובבדיקות ה FNA לא מצליחים להוצא דגימה כי זה "סמיך מדיי" אני רוצה לציין שגם אימי וגם אחותה סובלות מבלוטה מוגדלת אבל אצלהם הבלוטה לא מתפקדת והם נותלות איזה שהוא הורמון ... מה הסיבה שהבלוטה גודלת ואיזה בדיקה הייתה מציע לי לעשות למי אני צריכה לפנות ... תודה

פשוט - לפנות לרופא אאג עם ה אולטרא סאונד ותוצאות הדיקור.

12/05/2013 | 23:06 | מאת: lee

תודה לך דר' . רצתי לשאול בסנוף לכך יש לי אלרגיה לקרדיט א בהית דבר שבא לידי ביטוי בהרבה ליחה מהגרון ונזלת מאף. האם יתכן שהבלוטה אצלי מגודלת בעקבות מאמץ של שנים להפיק ליחה או משהו כזה בעקבות האלרגיה . אני מקווה שהבנת את כוונתי .. :) תודה אגב הבדיקות דם וגם ה FNA מראות שהכל תקין בבלוטה מלבד העובדה שהיא גודלת אולי אני צריכה לעשות איזה בדיקה אחרת ?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר