שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/04/2013 | 10:53 | מאת: נאוה

היי, אני סובלת מחסימה אפית מזה שנים ובחודשים האחרונים חלה החמרה, פניתי לרופא א.א.ג וזאת ההבחנה שלו: "סטיה גלית של מחיצת האף, האף צר וצפוף הקונכות התחתונות חוסמות חלקית באנדוסקופיה בסיב גמיש:המיאטי האמצעיים תקינים וייבשים,לא נראו פוליפים." ההמצלה שלו הייתה לפנות לאלרגולוגיה לשלילת אלרגיות.. אני לךא ממש מבינה את הקשר בין השתיים, מעולם לא סבלתי מתעטשויות מידי פעם נזלת מימית שבאה והולכת.. אמר שלא מרגיש בנוח לשלוח לניתוח בלי לשלול את הפן האלרגי. אני מאוד רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ולשפר את הנשימה שלי.. אשמח לחוות דעתך.

זה רעיון טוב לשלול אלרגיה מקומית באף - באם זו קיימת ומאובחנת - טיפול בה יעזור לפתור בעיה חסימתית באף. במידה ואין כזה ממצא ואכן הבעיה האנטומית (מיבנית) של האף הוא הגורם החוסם- שווה לנתח.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר