חוסר שמיעה הולכתית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/03/2013 | 12:46 | מאת: יעל

עברתי נתוח להוצאת כולסטאטומה ושחזור עצמות שמע כולל פרוטזה לאחר הניתוח שמעתי מעולה אולם לאחר 5 חודשים השמיעה שוב ירדה והתברר שהפרוטזה יצאה ממקומה. עברתי שוב נתוח לתיקון השמיעה ושמו שוב פרוטזה ולצערי הפרוטזה במקום אולם הפעם אני לא שומעת. הומלץ לי על מכשיר שמיעה. אני לא כ"כ מתלהבת מהרעיון מבחינה אסטטית. האם יש עוד דרך לחידוש השמיעה? תודה יעל

ממש לא ניתן לתת לך תשובה מבלי - לבדוק אותך - לראות בדיקות השמיעה - לעבור על ממצאים בניתוח ומה בדיוק נעשה. ממולץ מאוד - מאוד לפנות למנתח/ת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר