קשיי בליעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/03/2013 | 15:26 | מאת: א.ר

שלום, בן 34. מזה מספר חודשים קשיי בליעה. בזמן הבליעה, האוכל אינו יורד למטה לוושט, אלא נשאר בגרון ואני צריך לבצע את פעולת הבליעה 3-4 פעמים עד שהאוכל יורד למטה. זה מלווה בכאב קל ואי נוחות בזמן שהאוכל "תקוע" בגרון. יש לציין שאני נוטל כ- 5 חודשים דפרקסן 25 מ"ג כטיפול מונע לכאבי ראש כרוניים (מסוג TENSION HAEDACHE) וידוע לי שדפרקסן גורם ליובש בפה. במה מדובר? האם זה קשור ליובש בגרון בעקבות הדפרקסן? תודה.

אינני יודע באם זה קשור. רצויה בדיקת אאג או גסטרואנטרולוג לברור הקושיי בבליעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר