ורטיגו / וירוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

05/01/2013 | 20:59 | מאת: אביעד

שלום רב, בשבוע שעבר ביקרתי במיון עקב ורטיגו וקיבלתי טיפול במודאל לסחרחורת. רופא אא"ג במיון לא מצא שום דבר בבדיקה פשוטה באוזן, על אף תחושת הדהוד, מלאות, וגירוי מתמשכת בשתי האוזניים שממשיכה לסירוגין גם היום מספר ימים לאחר מכן כולל בחילות. עם זאת, לא מורגשת ירידה בשמיעה. לפני שנה קרתה לי בדיוק אותה תופעה רק חזקה יותר כולל הקאות בעת הורטיגו. מה הסבירות שמדובר בוירוס שגורם לכך, אם זה וירוס תוך כמה זמן בד"כ התופעה חולפת ? האם נהוג לעשות משהו כדי לטפל / לשפר חוץ מלקחת מודאל לפי צורך נגד הסחרחורת ? תודה

ממליץ לפנות לרופא אאג בקופח בדיוק על מנת לברר מה מקור הבעיה - כולל בדיקת רופא - בדיקות שמיעה ולפי הנידרש לאחר מכן.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר