ירידת שמיעה חדה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/01/2013 | 12:03 | מאת: סמי

שלום. אני היום בן 60 ועקב עבודתי ברעש התחלתי לסבול לפני שנים בירידת שמיעה וטנטונים באוזניים . לאחרונה חלה החמרה באוזן אחת אינני שומע באוזן זו וסובל מטינטונים חזקים באוזן הזו . כמו כן התחלתי לסבול מסחרחורות והקאות ברגע שהצפצופים מתגברים ואובחנה אצלי מחלת מנייר באוזן אחת . שאלתי היא: האם התופעות היום של ירידת שמיעה , חרשות באוזן הזו והצפצופים באוזן וההקאות והסחררות הם החמרה של המצב הקודם שממנו סבלתי כל השנים וה יגיע גם לאוזן השנייה שבה אני שומע יותר טוב או שאין קשר לירידת השמיעה ןהטנטונים הקודמים שלי שנגרמו בגלל עבודה ברעש , יש לציין שזה מספר שנים אינני עובד ברעש . מה דעתך ? תודה

אין הקשר בין מנייר (- ליקוי שמיעה/סחרחרת/טינטו) לבין רעש בעבודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר