ניתוח כריתת שקדים בגיל 37 - האם יש שיטות עדיפות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/12/2012 | 08:46 | מאת: יעל

שלום, בת 37, לאחרונה שקדים התנפחו ללא סיבה ידועה עד כדי שקדים נושקים. אובחן כעת דום נשימה בשינה במצב קשה (יורד ל-79% חמצן). עודף משקל גבוה. הומלץ להסיר את השקדים. לשאלותיי: - האם יש שיטות ניתוח המפחיתות את הסיכון לדימום ומקצרות את זמן ההחלמה? (גם אם אינן ממומנות בביטוח המגן זהב) - כמה זמן אשפוז צפוי לאחר ניתוח תקין? זמן החלמה מלא? תודה

1 - לרדת במשקל 2- ניתוח - גם - לכריתת השקדים 3 - מבלי לרדת במשקל - יורדים הסיכויים לשיפור בדום הנשימה 3 - אין באמת שיטה יותר או פחות כואבת ממליץ להתיעץ עם הרופא שמטפל בך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר