אפסס בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/12/2012 | 11:11 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 25. לפני 5 שנים היה לי אפסס בשקד שמאל ואושפזתי באיכילוב. לפני כחודש וחצי היה לי אפסס בשקד ימין ונתנו לי אוגמנטין , אושפזתי בסורוקה. לפני כמה ימים, לאחר חודש לערך חזר לי האפסס בשקד ימין, נתנו לי זינט ופלאגיל ביחד, שוב אושפזתי בסורוקה. רציתי לדעת האם יש משהו לעשות למנוע את האפסס בעתיד? ראוי לציין שבכל שלושת האשפוזים עשו לי ניקור ובאחרון אף חתך עם מספריים. תודה, שי

לכרות שקדים כפי שבודאי יעצו לך בבית החולים.

23/12/2012 | 16:38 | מאת: שי

שלום רב, תודה קודם כל על המענה המהיר, אם כך תוכל לאמר לי היכן כדאי לבצע ניתוח זה, האם בבית חולים פרטי או ציבורי, ובאיזו שיטה כי שמעתי שיש כמה שיטות להוצאת שקדים. תודה, שי

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר