אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/12/2012 | 16:53 | מאת: רוני

שלום רב, יש לי תחושות מוזרות בצוואר מתחת ללסת ולמטה כמו מליאות ודקירות כאלה נשלחתי לדימות והתוצאה כדלקמן: בלוטת המגן מוגדלת דיפוזית. בעלת מרקם תקין. בבלוטת הרוק התת ליסתית משמאל הודגם תהליך אקוגני מטיל צל אקוסטיי - ארפטי אחר? פרט לכך בבלוטות הרוק הגדולות לא הודגמה פטלוגיה גסה אחרת. בלוטות הלימפה אינן מוגדלות. ביקורת סונוגרפית מכוונת לבלוטת הרוק בעוד חודש. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שבדק אותי ואמר לי שהכל בסדר ושרק אחזור על הבדיקה בעוד חודש. יחד עם זאת הייתי רוצה לדעת למה הכוונה בתהליך אקגוני? מז זה אומר, גוש? אני קצת מוטרדת למרות שעל פניו נראה שאין משהו משום אני סובלת מקנסרפוביה. הערה נוספת - יש לי קצת בעיות בשיניים והיה לי גם תהליך דלקתי בשן מצד שמאל, האם יש קשר? למרות שבעת ההדמיה זה כבר עבר. תודה

יתכן וקשור. הממצא איננו ברור ולכן כדי לבצעו בשנית כפי שהונחית.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר