שיעול יבש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/11/2012 | 08:11 | מאת: רונית

שלום ביתי ביום שבת האחרון השתעלה במשך שעה וחצי רצוף שיעול יבש תוך כדי כשיי נשימה כמעט. מה ניתן לעשות? לתשובתכם המהירה אודה רונית

באם לא חלף - לפנות לרופא מטפל

22/11/2012 | 14:26 | מאת: רונית

הרופאה אמרה לראות מה קורה השבוע ולפיו נתנה לי לקראת סוף השבוע לעשות בדיקה באף לה ביום שבת לפני שבוע במשך שעה וחצי ללא הפסק עם קשיי נשימה ביום שני דיווחו לי בגן במשך חצי שעה לפני השנה שלה שיעול ללא הפסק עם קשיי נשימה ביום שלישי נאמר לי במשך רבע שעה עם קשיי נשימה וביום רביעי השבוע נעשתה הבדיקה הרופאה לקחה דגימה מהאף ושלחתי אותו למעבדה ובשבוע הבא התוצאה. ברצוני לשאול ממה נגרם השעול היבש והקושי בנשימה האם נגרם כתוצאה מהוצאת כפתור שבטעות נכנס לאף בעבר הוציאו בבית חולים באם לא אז לדעת רק ממה זה יכול להיות ולמה היא בקשיי נשימה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר