האם ניתוח אוטוסקלרוזיס עלול לגרום לטעם מר בפה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/11/2012 | 17:06 | מאת: יותם

אמא שלי בת 80, עברה ניתוח אוטוסקלרוזיס בשתי האוזניים (לא באותו הזמן) לפני שנים רבות. בשנתיים האחרונות היא סובלת באופן נוראי ותמידי מטעם מר בפה. זה מממרר לה את החיים תרתי משמע. האם יתכן שיש קשר בין המרירות בפה לבין הניתוחים שנעשו לפני שנים? אם כן, איך ניתן להקל אליה. היא היתה כבר אצל הרבה מרפאות פה ולסת ואחרות, ואף אחד לא מצליח לעזור לה.

לא אין קשר. יש אפשרות שמדובר בתופעת לואי של תרופות - אולי REFLUX - ממליץ להתיעץ עם רופא המשפחה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר