הנקה בחום

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/05/2014 | 15:27 | מאת: אמא

בס"ד רציתי לשאול האם במזג האוויר החם והשרבי יש צורך להוסיף לתינוקת לשתות מים או שההנקה מספיקה? מדובר בתינוקת בת חודשיים שבינתיים רק יונקת- הנקה מלאה.

שלום לך אמא על פי ההנחיות של משרד הבריאות אין לתת תוספת של מים גם ביום שרבי לתינוקות . ישנם מספר סיבות: 1. שבחלב אם יש כמות מים גדולה והיא עשירה בקלוריות . 2. הקיבה של התינוק קטנה , אם ניתן מים שהם ללא קלוריות . התינוק ידלג על ארוחה שזה יכול לגרום לירידה במשקל . 3. מתחילים להציע לתינוק מים מהרגע שהוא מתחיל לאכול ארוחה של מוצקים (מרק ירקות ופרות ) . בברכה עפרה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה