דלקות בשד בההנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

19/10/2013 | 20:10 | מאת: הילה

מה עושים אני מטופלת באנטביוטיקה ועדין סובלת מדלקות ולפעמים גודש אשמח לתשובה תודה מראש

22/10/2013 | 21:38 | מאת: יעלה דגן

שלום הילה, טיפול בזמן דלקת : 1. ריקון השד, אם התינוק לא מרוקן יש לשאוב. 2. קומפרסים חמים בזמן ההנקה. 3. הנקה בתנוחות שונות, מומלצת תנוחת הפוטבול. 4. מנוחה ,רגיעה ושתייה מרובה. ע"מ למנוע הישנות חשוב להניק באופן סדיר לעיתים קרובות (כל שעתיים שלוש) ולא לדלג על הנקה. אחד הגורמים העיקריים לדלקת זה מתח ולחץ. יש לנסות להירגע, ניתן לבצע תרגילי נשימה והרפיה. חשוב לא ללבוש בגדים וחזייה שלוחצת על השד.יש לשנות תנוחות הנקה. תנוחת הפוטבול מומלצת. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה