מיואשת...

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/10/2013 | 20:37 | מאת: תירס

שלום, לפני חודש וחצי (26.8.13 ) ילדתי בן במשקל 4700, לאחר ארבעה ימים הוא שוחרר במשקל 4330 וביום ראשון האחרון הוא נשקל בטיפת חלב והמשקל היה 4700... נאמר לי שהוא לא עולה מספיק והרופאה המליצה לשלב תמ"ל (יש לציין כי עד אז היה בוכה דיי הרבה על הציצי, נהיה אדום..לתומי חשבתי שזה אולי ריפולוקס עד שהרופאה אמרה שהוא כנראה רעב).... מאותו רגע נכנסתי למעקב. התחלתי לשאוב אחרי ההנקות, פעם או פעמיים ביום הוספתי מנה של 60 סימילאק ות שאני לא חובבת תמלי"ם)... השאלה מה אני עושה לא נכון? למה אין לי מספיק חלב בשבילו? בעיקר בחזה שמאל.. ממנו הוא יונק מס' שניות ואז מתחיל לצרוח ובשאיבות גיליתי שאכן לא יוצא ממנו יותר מ20....איך ניתן להגביר את ייצור החלב? התחלתי לקחת תוסף בשם "חלב רב" של רפאל שלא עוזר בכלל.... גם השאיבות לא ממש משפרות את המצב....

05/10/2013 | 09:38 | מאת: יעלה דגן

שלום, ע"מ להגביר את כמות החלב את יכולה לנקוט בכמה צעדים: 1 . לשאוב בן 8-10 פעמים ביום כולל בלילה. 2. נסי לקחת גלולות חילבה שתי גלולות שלוש פעמים ביום למשך 72 שעות. בהמשך לרדת בהדרגה. 3. לפנות ליועצת הנקה ע"מ שתיראה אם החיבור לשד נכון. לפעמים ישנו קושי של התינוק לינוק או יתכן שהלשון קשורה. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה