הנקה וצום

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/09/2013 | 12:34 | מאת: חן

היי. האם צום יכל להפריע להנקה? אני יכולה לשאוב לפני או לתת בקבוק סימילאק במהלך הצום אבל האם אין חשש לירידה בתפוקה או ליבוש?

08/09/2013 | 20:52 | מאת: חגית פוקס

חן שלום, לצום של יום אחד אין השפעה ארוכת טווח על ההנקה, כלומר אין חשש שיוריד את תפוקת החלב או יגרום ליבוש. כדאי לפני הצום לשתות הרבה, ניתן לשתות גם שתיה עם גלוקוז כגון: מיץ ענבים. בסוף הצום כפי שציינת ניתן אם את מרגישה שההנקה קשה לך, לתת חלב שאוב או במידה ואין לך בקבוק תמ"ל. צום קל, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה