הנקה ותוספת ברזל

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

26/08/2013 | 01:09 | מאת: עדי

האם יש לתת לתינוקת שיונקת תוסף ברזל? (רוב חיי הייתי אנמית, גם בהריון אבל בבדיקת דם שעשיתי לפני כחודש וחצי נראה רמת המוגלובין נורמטיבית). מה ההמלצה בנוגע לכך? האם יש קשר לכמות שינה של התינוקת ביום ובלילה(בת שלושה וחצי חודשים)לבין חוסר בברזל אצלי?

27/08/2013 | 09:47 | מאת: חגית פוקס

עדי שלום, ראשית כל על פי המלצות משרד הבריאות, החל מגיל 4 חודשים, כל התינוקות צריכים לקבל תוספת ברזל. במידה ואת אנמית זה לא משפיע על תינוקך,כמוכן אין לכך שום קשר לכמות השינה שלו. אם את סובלת מאנמיה, את צריכה לטפל בעצמך ואין שום בעיה עם נטילת תכשירי ברזל של האם ועם הנקה. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה