שאיבה במשאבה חשמלית

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/08/2013 | 08:56 | מאת: אורטל

שלום, נולדה לי תינוקת שכיום היא בת 4 שבועות אני מניקה אותה הנקה מלאה כאשר על פי בדקה יש עליה במשקל+ספריה של יציאות תקינה אולם כשאני מנסה לשאוב חלב במשאבה לא יוצא לי כמעט כלום :-( איך יכול להיות ???? אודה על עזרה בראשית ההנקה התייעצתי עם יועצת הנקה שהמליצה לי לתגבר את החלב עם כדורי חילבה ולאחר מספר ימים כמות החלב גדלה ולכן הפסקתי אדה על עזרה בנושא .

13/08/2013 | 09:33 | מאת: חגית פוקס

אורטל שלום, ראשית מזל טוב להולדת ביתך, נשמע שאתן כבר ממש ממסתדרות יפה יחד בהנקה. הסימנים שציינת, עליה יפה במשקל, ויציאות תקינות מעידים על הנקה יעילה. בנוגע לשאיבות יכולות להיות מספר סיבות לכך שלא יוצא לך בהן חלב: 1. יתכן שהמשאבה אינה מתאימה לך, מבחינת לחץ או גודל הפעמון, או שהשימוש שלך בה אינו תקין, לשם כך מומלץ שתיפני ליועצת/מדריכת הנקה שתוכל לבדוק זאת. 2. יש נשים שבשאיבות עם הזמן והמיומנות כמות החלב עולה, זה פשוט ענין של זמן. 3. מומלץ בתחילת השאיבה לעשות עיסוי ידני לשד, וכן לנטות עם הגוף מעט קדימה. 4. את יכולה לנסות בזמן ההנקה משד אחד לשאוב מהצד השני, זה יעודד זרימת חלב טובה בשאיבה. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה