יאוש

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/07/2013 | 13:32 | מאת: יאוש

אני שבועיים וחצי אחרי לידה ראשונה, נולדה לי בת במשקל 3350 ושבוע לאחר מכן שקלה 3510 וביום חמישי האחרון שקלה 3710... השבוע האחרון הקטנה יונקת בין 5-7 דק מצד אחד, מתנתקת או מתעצבנת וכשאני מנסה להחזיר אותה לצד שני היא מסרהת ומתעצבנת. היא מתעוררת כל 4 שיות בערך ובזמן האחרון ישנה ממש לא רגוע. אני רוצה להניק אבל אני פוחדת שהיא מתייבשת או לא עולה מספיק במשקל כי השבוע היא ממש לא אוכלת כמו שצריך. מה עושים? מוותרים? יש לציין שכל 4 שעות בערך אני רואה טיטול עם פיפי. ואם לתת חלב שאוב אז כמה לתת? היא אוכלת בערך 6 פעמים ביום. צריכה עזרה דחופה

18/07/2013 | 09:58 | מאת: חגית פוקס

בקר טוב ואל יאוש, לפי הנתונים שציינת הילדה בסך הכל עולה יפה מאוד במשקל, כנראה שהיא אוכלת מהר ומספיקה לה יניקה קצרה. יחד עם זאת היא אוכלת רק 6 ארוחות ולא 8 ארוחות לפחות ביממה כפי שרצוי בגיל זה. אני מציעה לא לריב איתה על זמן הארוחה, ניתן לאחר 5-7 דקות לנסות להחזיר אותה (אחרי גרפס) לאותו השד, שתגיע לחלב האחורי, זה בסדר גמור שהיא תאכל מצד אחד רק בכל ארוחה, חוץ מזה תנסי לתת לה עוד שתי ארוחות הנקה יזומות, בהפסקות הגדולות שהיא עושה, (כמובן לא בלילה, תנצלי אז זמן זה לשינה טובה שלך גם) . כמובן תמשיכי לעקוב אחר העליה במשקל ועל היציאות. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה