הפסקת הנקה- לצורך כניסה להריון נוסף

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/07/2013 | 21:22 | מאת: ענת

שלום ענת/ יעלה, תודה על התשובות שלכן בענין הפסקת ההנקה. כאמור בתי בת שנה וחודש ובתקופה זו כבר התחלתי את תהליך הגמילה מההנקה. רציתי לשאול בענין הביוץ- עד עכשיו קיבלתי מחזור פעמיים, כלומר עדיין הגוף לא חזר לשגרה. השאלה שלי היא מתי יש ביוץ? אם המחזור עדיין לא סדיר, האם עדיין יש ביוץ כרגיל בכל חודש? יש דרך מסוימת לצפות מתי יש ביוץ (ולא רק ע"י ערכת ביוץ?) תודה רבה!!

09/07/2013 | 11:55 | מאת: חגית פוקס

ענת שלום, אם עדין לא הפסקת את ההנקה, זה נורמלי שמחזור הוסת לא חזר לשיגרה. במצב רגיל שבועיים לאחר הביוץ האשה מקבלת וסת. יש מצב גם שהיה ביוץ והאשה נקלטה בו להריון ואז כמובן לא יופיע דימום. בכל מקרה כדאי שתיפני לרופא הנשים שלך ליעוץ ובדיקה. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה