שובתת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

17/06/2013 | 18:14 | מאת: מירב

שלום רב , התינוקת שלי בת 6 וחצי חודשים ניזונה מהנקה מלאה +מוצקים. בשבוע האחרון אינה מוכנה להתקרב לשד שלי בוכה ולא מוכנה לראות אותו אני מצליחה להניק אותה רק בלילה מתוך שינה במיטתי , אינה מוכנה לקבל פורמולה. כמו כן קשה לי מאוד לשאוב יש לי שתלים וזה גורם לי לכאבים עזים.אתמול לקחתי לבדיקת רופא לשלול פצעים ופה/פטרייה הרופא אמר כי יש אודם באוזניים ולכן מטופלת בטיפות אוזניים. בינתיים תפוקת החלב הוכת ומתמעטת אני מתוסכלת מרגינה ריקנות ולא מוכנה בשלב זה להפסיק להניק אותה מה גם שאינה מוכנה לשתות תחליפי חלב בכלל!!!! אודה לייעוץ מכן מרגישה שאני מ=נמצאת במין מעגל כל היום סביב זה קשה לי מאוד מאוד.

18/06/2013 | 12:50 | מאת: חגית פוקס

מירב שלום, נשמע שזה באמת מצב לא קל ומתסכל. עם כל הקושי חשוב שלא תעשי איתה מלחמות ולא תצמידי אותה בכח לשד, כאשר היא מוכנה לינוק בלילה או אם יש זמנים אחרים, בהחלט תיתני לה. אני מקווה שתוך זמן קצר היא תרגיש טוב ותסכים לחזור להנקה, ניתן גם ביום בזמנים שהיא עייפה להיכנס איתה לחדר ולהחשיך אותו, מעין אוירת לילה, יתכן שאז גם תסכים לינוק. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה