דימום בהנקה מלאה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/06/2013 | 23:04 | מאת: רוית

שלום, אני כ - 10שבועות לאחר לידה, הנקה מלאה. והיום ראיתי דימום. האם זה וסת? האם אני צריכה להילחץ? האם זה שכיח? האם זה מחזור? כמה זמן זה אמור להמשך והאם אני אקבל מחזור מעכשיו? האם זה משפיע על כמות החלב? אציין כי הייתי בבדיקת רופא לאחר 6 שבועות מהלידה והכל היה תקין. אשמח לתשובה.תודה

04/06/2013 | 10:08 | מאת: חגית פוקס

רוית שלום, מזל טוב, דימום עשרה שבועות אחרי לידה הוא שכיח ובהחלט תקין. ישנן שתי אפשרויות או שזה אכן מחזור, יש נשים שגם בזמן הנקה מלאה מקבלות מחזור סדיר. שהמשמעות של זה בין השאר שאת מביצת וההנקה לכן לא תמנע הריון ואם את רוצה למנוע הריון, יש צורך לפנות לרופא הנשים לקבלת אמצעי מניעה שמתאים לך. אפשרות שניה שזה דימום חד פעמי שאחריו לא תקבלי מחזורים סדירים. לא צריכה להיות שום השפעה על כמות החלב בזמן המחזור, ואין בעיה להניק כרגיל. המשך הנקה מוצלחת חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה