גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

29/01/2013 | 09:22 | מאת: נועה

ביתי בת כ-10 חודשים, יונקת חלקית בשילוב מטרנה ואוכל מוצק. כבר כמה חודשים היא מתעוררת המון בלילה, היא לא מוכנה לקחת מוצץ, כך שהדבר היחיד שמרגיע אותה זה ההנקה. איך אני יכולה לגמול אותה מיניקה בלילה? איך אוכל להרדים אותה בחזרה ללא היניקה?

29/01/2013 | 18:43 | מאת: חגית פוקס

נועה שלום, היונקים אכן אוהבים את אמא בלילה... כדאי למצוא אמצעי שהיא יכולה להרגע איתו בעצמה, ללא עזרתכם, כגון חיתול בד או איזו בובה שהיא יכולה למשש. עד שתלמד להרגע בכוחות עצמה מומלץ שתעזרי בבעלך (אם הא מוכן להרתם לכך) ביקיצות לילה שלה ושפשוט יהיה לידה ויחזיר אותה למצב שכיבה, אפשר לצרף לזה אמירה:"עכשיו ישנים" או משהו בדומה, יותר בשבילכם מאשר בשבילה,או להשאיר את כף היד על גבה כך שתאלץ להישאר במצב שכיבה. זה ידרוש מספר לילות לא קלים, אך לאחר מכן יתכן מאוד שהיא תפסיק לדרוש את הנקות הלילה. בכל מקרה אין להחליף את ההנקה בבקבוק, היא לא קמה בגלל רעב וגם לה בסופו של דבר שינה רצופה ללא אכילה בלילה רק תועיל. בהצלחה ולילות שקטים חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה