!!דחוף!! גלולת היום שאחרי בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/06/2012 | 05:18 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת 7 חודשים שיונקת (בנוסף למזון מוצק). קיימתי יחסי מין לא מוגנים ואני רוצה לקחת את גלולת "היום שאחרי". האם מותר לקחת אותה בזמן הנקה? תודה!

18/06/2012 | 09:14 | מאת: חגית פוקס

שלום אמא, את יכולה לקחת את גלולת "היום שאחרי", בשמה המסחרי "postinor"על פי החוקרים המחמירים מומלץ על הפסקת הנקה בין 8 ל- 24 שעות לאחר נטילת הגלולה. אולם ד"ר הייל, מומחה עולמי לתרופות בהנקה טוען שאין סיבה להפסקת הנקה עם נטילת הגלולה. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה